ارسال پیوند بیمار خود را کردم فراز سطح کراتینین بالا

ارسال پیوند بیمار خود را کردم فراز سطح کراتینین بالا

مدی یک پسر جوان از KZ (قزاقستان)، که فقط 22 سال سن دارد اما از نارسایی کلیه 13 سال متحمل شده بود است. 7 سال پیش او پذیرفته عمل جراحی پیوند، فقط می خواهم به زندگی طولانی تر و بهتر است. به ناامیدی خود را، پیوند کلیه به شکست دوباره رفت. به منظور صرفه جویی پیوند کلیه او را به بیمارستان ما در 2014 فوریه 19، پس از 25 روز درمان، وضعیت کلی خود، کنترل کردم فراز سطح کراتینین بالا از 1254umol / L به 507umol / L.
قبل از آمدن به اینجا، او را از گسست کمتر ادم اندام برای 13 سال، پیوند کلیه پست 7 سال رنج می برد.
پس از او را به بیمارستان ما بستری، ما یک آزمایش سری برای او انجام می شود، آزمون نشان داده شده است که کراتینین سرم 1254umol / L خود، BUN 27.7mmol / L، UA350UMOL / L، protein2 +، blood1 مخفی +
گلومرولونفریت مزمن، ارسال پیوند کلیه، نارسایی کلیه (اورمی)، کم خونی کلیوی، فشار خون بالا کلیه، اسیدوز متابولیک: با توجه به آزمون منجر دکتر ما او را به عنوان تشخیص داده
با توجه به بیماری خود شرط دکتر ما یک برنامه درمانی برای او ساخته شده است:
به طور منظم همودیالیز، 3times / در هفته، 4H / زمان
داغ فشرده درمان، انما درمان (به ترویج گردش خون در کلیه ها، برطرف کردن سموم به محافظت از عملکرد کلیه)
و سایر داروهای غربی برای از بین بردن تمام کسانی که علائم ناشی از پیوند کلیه شکست خورده است.
وضعیت بیماری پس از درمان:
BUN 12.7، UA 179، کراتینین سرم 507، پروتئین، خون مخفی در مدفوع
اگر شما می خواهید به دانستن جزئیات بیشتر در مورد کسانی که درمان او در بیمارستان ما دریافت کرده و یا می خواهید برای ذخیره کلیه شکست خورده خود را، شما می توانید با ما از طریق روش های زیر تماس بگیرید:
ارسال ایمیل به Kidney-support@hotmail.com
در WhatsApp / وایبر دکتر ما مشورت: +8618633865632
و یا پر کردن فرم زیر ارسال این پست
مهم نیست که راه را انتخاب کنید، شما می توانید یک پاسخ مرتبط با درخواست شما بیش از 24 ساعت دریافت کنید

تاریخ انتشار : یک شنبه 12 ارديبهشت 1395 | نظرات ()